Shopping på IKEA

Idag flyttade vi in i var lagenhet. Kanns jatte skont att ha nagot eget nu. Efter det akte vi en svang till IKEA for att handla det vi behover. Som sangklader, saker till koket och lite annat for att gora sitt rum lite mysigare. Saklart blev det aven lite mat dar, kottbullar. =) Kandes lite konstigt att vara pa IKEA i ett annat land. Man kanner sig hemma, men samtidigt inte eftersom man ar omringad av asiater. \

Vi har stressat runt i stort sett hela dagen. Sa nu sitter jag faktiskt pa hostlet igen och skriver. Har ju inte fixat internet igen. Nu ska vi ha en sista kvall med ganget, vi fyra. =) Eftersom Joe aker hem imorgon.

Vi har var forsta introduktionsdag i skolan imorgon, ska bli skont att fixa allt det dar. Dessutom far vi ju traffa en del utbytesstudenter. Kan ju hoppas att vi snart hittar nagra att dela lagenheten med.


Uppdatering:
Köttbullar på IKEA blev det såklart. =) Annika tyckte det var jättegott, det tyckte även Sock Chiu, min Singapore buddy, och jag.


För avskedsöl med gänget gick vi till vårat favoritställe som dessutom har kackerlackor. Men vad gör man inte för billig öl. =) Vi var nämligen där en kväll precis i början och då såg vi två stycken. Dessutom har de underbara toaletter, ett hål i golvet som man får huka sig över. Såklart finns det värre, för där finns ju faktiskt rinnande vatten, tvål och toapapper. Man får ju inte vara kräsen.

 



Annika, Joe, Simone och Jag.


Kommentarer
Postat av: Lillesyster

Allt låter ju helt cepe mysigt. Och hoppas ni får det kul ni 4 i lägenheten nu.
Hoppas du hade en bra dag. Jag ska in till stan och gå på bio ikväll, kanske sa det? :)
GODNATT SWEETIE

2006-12-26 @ 14:35:52
Postat av: Karolina

2006-12-26

För mindre än en månad sedan öppnade Ikea sitt andra varuhus i Singapore.
Restaurangen har 550 platser - och väntas nu bli en av de bäst säljande i hela världen.
Enligt DN hyllar Singaporetidningen The Straits Times Ikea för dess köttbullar. Förra året åt Singapore-borna fyra miljoner köttbullar på den hälften så stora Ikea-restaurangen på Ikeas första varuthus i staden. Den nya restaurangen väntas bli en av de bäst säljande i världen.Ikeachefen Mr Leng berättar att det finns återkommande kunder som enbart besöker Ikea för restaurangens skull och att de gärna äter samma sak om och om igen.

Och nu kommer väl köttbulle-förbrukningen stiga ytterligare när du är i stan, Carin :)
God fortsättning!

2006-12-26 @ 19:54:38
Postat av: Lillesyster

Hej syster! Inte hört ifrån dig här i bloggen nu på ett tag, du har antagligen inget internet.
Tänkte bara om du kollar på BILDDAGBOK något när du är där, så har jag "bara för inloggade" pga massa saker. Så lösenordet du kan skriva in är "dirgni" ;)
PUSS SYSTER

2006-12-28 @ 20:40:54
Postat av: Mor & Far!

Hej Carin!

Har du börjat dricka pilsner?

2007-01-01 @ 22:34:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0