Helg i Örebro

Är tillbaka i Jkpg efter en helg hos Anja i Örebro. Det var jättekul att träffas igen, senast var i slutet av sommaren och nästa gång blir nästa sommar eftersom vi båda ska plugga utomlands.

Jag åkte dit i fredags och på kvällen blev det fest. Vi började med förfesten redan klockan sju och hade jättekul, hade dessutom livemusik, det var en kille som spelade lite gitarr för oss. Sen bar det av till Kåren i Örebro där vi fortsatte ha jättekul och dansade nästan hela kvällen. Det var jobbigt när vi skulle därifrån för disken där man hämtar ut sina jackor är ca 1,5 m bred och bara tre personer som jobbar med att hämta jackorna. Så det tog ett tag. Sen hamnade vi på ett ställe som sålde korv och där satt vi och hade jättekul och pratade med folk. Vi hade turen att få lite livemusik där med av en kille, medan jag satt och pratade med hans "manager". När det slutade att regna bar det av hemåt. På hemvägen mötte vi brevbäraren som hade börjat dela ut morgontidningarna : ) (klockan var då tio över fyra...)

Lördagen blev rätt seg, men vi lyckades ta oss in till Örebro och gå på stan ett tag. Sen blev det film- och myskväll vilket var skönt. Och idag bar det av till Jkpg igen och allt plugg och annat som måste fixas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0