Spice Girls på utflykt

På söndagen var det dags för vår bokade tur till Mekong deltat, vilket bara kostade 7USD. Vi hoppade på vår buss och hade en guide med oss, som faktiskt var helt okej inte alls lika illa som guiden till Malaysia. Som västerlänningar kan det vara svårt att se skillnad på asiater ibland, vår guide hade motsatt problem. Han tyckte att alla västerlänningar ser likadana ut. Men oss fem tjejer lyckades han känna igen, han kallade oss Spice Girls hela resan.

Vi fick åka båt mellan flera olika öar och besöka olika platser. Första stoppet var hos biodlare som sålde honung. Där fick vi fika och prova på honungste och olika saker de gör där, bl a risvin, bananvin och deras honung. Andra ön var det dags att prova på kokosgodis, vi fick prova på alldeles färskt godis som var jättegott. På sista ön var det dags för lunch, efter det hade vi tid att gå runt lite på ön som var mysig och pittoresk. Allt var så avslappnat och lugnt där.

Det var en helt okej tur, trots att jag inte gillar arrangerade turer så får den helt klart godkänt. Det var jättekul att få åka båt runt mellan de olika öarna. Speciellt roligt var det att få åka de små där det bara får plats fyra personer och vi fick även prova de typiska hattarna.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0