Där försvann de sparade pengarna

Idag försvann pengarna till alla räkningar. Knappt hälften. Inte speciellt kul, speciellt eftersom jag ska plugga i Singapore i vår och kommer behöva lite extra pengar till resor jag vill göra.

Jag har i alla fall fått några dagar att jobba nu. En helg och några dagar till, inte speciellt mycket men nu tar jag alla chanser jag får för att återställa sparkontot.

Jag hade kunnat fått några till dagar i servisen, men det innebär en hel del lyft. Jag känner fortfarande att jag vill ta det lugnt med tunga luft efter operationen. Vill inte riskera att något händer nu när det har läkt så bra.


Quote of the day

We all have our time machines.
Some take us back, they're called memories.
Some take us forward, they're called dreams.
Jeremy Irons

Sjukskriven student utan jobb

Nu är det dags att betala räkningarna. Tur att jag har lite sparade pengar, men hälften kommer gå åt till alla räkningar jag har. Vad ska man göra om man inte lyckats få sommarjobb, det finns inte direkt gott om dem. Eller som jag, har varit sjukskriven mer än halva sommaren eftersom jag opererade ryggen i början av sommaren.
Egentligen är jag inte sjukskriven, eftersom jag inte har något att sjukskriva mig ifrån. Jag har ingen möjlighet att få pengar för att jag inte kunnat jobba eftersom jag inte har ett fast jobb. Jag har bott hemma hela sommaren och levt på mina föräldrar, tur att jag har dem. Men vad hade någon annan gjort utan nära och käras hjälp?

Quote of the day

"We are not permitted to choose the frame of our destiny. But what we put into it is ours."
Dag Hammarskjöld

Längtar hem

Jag vill hem.

Hem till min alldeles egna lilla lägenhet.

Jag har varit tvungen att bo hemma över sommaren av olika anledningar, främst för att jag genomgick en ryggoperation. Men nu vill jag bara hem till mitt egna krypin. Jag börjar tröttna på behöva tänka på andra. Jag vill bara vara jag och ensam. Bara bry mig om mig själv och få göra precis vad jag vill och när jag känner för det.

Men det är inte så lång tid kvar.


RSS 2.0