Taxilyx

Ibland är man riktigt lat här. Det som är bra att det ändå är så billigt att vara lat. De här två dagarna har det blivit en del taxiåkande. Taxi till Insomnia eftersom vi var lite sena. Efteråt blev det såklart taxi hemåt, men vi stannade vid McDonalds först och åt lite nattamat. Riktigt underhållande taxi-tur eftersom vi hade en full M med oss. Det tyckte chauförren var jättekul, pratglad blev han också.

Sen var det nog höjden av lathet, eller en full M (ja kanske inte bara hon), som gjorde att vi tog taxi hem från McDonalds. Vi bor två busshållplatser från McDonalds. I morse tog vi taxi till skolan. Vi orkade inte gå de sju minuterna till busshållplatsen.

Vi börjar bli singaporeaner allt mer. När vi varit vilse och frågat efter vägen har de ibland svarat med att vi borde ta taxi eftersom det är långt till dit vi ska. När vi sedan frågat hur lång tid det skulle ta att gå kan det ha varit så lite som 10-20 min gångväg. Då tyckte vi de var galna och började promenera istället. Nu är vi lika lata, inte orkar man alltid gå i denna värme och svettas som en gris.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0