Det blev en dag på stranden

För jag kände mig äntligen pigg, hade dock fortfarande lite ont i huvudet men det försvann när jag knaprade lite piller. När vi kom ut ur lägenheten så började det såklart regna (!) men tjejerna som redan var på Sentosa sa att det var molnigt men inge regn. Trist med grått väder men jag som äntligen var pigg nog att ta mig ut ur lägenheten brydde mig inte. Ville bara därifrån. Så jag och Annika åkte ut dit och mötte upp alla andra tyskar, åtta stycken denna gång. Tyska killarna hade lite besökare från sin skola hemifrån.

Sentosa är en uppbyggd, liten ö utanför Singapore som har stränder, restauranger och lite andra aktiviteter. Dit åker många på helgen för att ta det lugnt och komma bort ifrån staden. Vi var på Café del Mar och låg på deras sängar som de har ståendes på stranden. Var riktigt skönt att bara ligga där och slappa.




1) Här ligger killarna och tar det lugnt, Thorben, Michael och två av deras besäkare. 4) Här har vi det skönt på stranden med varsin drink, Annie, Antonia, jag och en till besökare. 6) Killarna med myror i benen lekte på klipporna. =)


Kommentarer
Postat av: Far

Härligt att du är med i matchen igen!
Så gullig du är vid palmen!!!!!!!!!!!

2007-02-04 @ 23:29:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0