Mycket ätande blir det när det är så billigt

Eftersom vi kom dit relativt tidigt på dagen begav vi oss ut i staden direkt. Vi gick ut och utforska staden och fick känna på hur staden kändes. Vi blev förvånade hur liten staden är, visserligen var vi bara i Saigon som är den centrala delen, för det gick så fort att gå överallt vilket var skönt. På eftermiddagen bestämde vi oss för att sätta oss ner på en restaurang för att bara dricka något, denna restaurang visar sig sen vara restaurangen vi har fått ett tips om att gå till. Jättemysig franskinspirerad (eftersom Vietnam varit en fransk koloni) restaurang som hade underbar mat. Dessutom jättebilligt.

På kvällen blev det en barbeque restaurang som vi också fått ett tips om. Vi fick en grill på vårt bord som vi sedan kunde grilla köttbitar på, riktigt gott. När vi ätit klart kommer en servitör fram till oss med en vinflaska som det visar sig att ett bord längre bort köpt till oss. Det var fem killar från Australien som bjöd oss på en flaska rödvin, vilket inte är speciellt dyrt i Vietnam, flaskan kostade bara 40 kronor. =)

Efter det var det dags för dessert, så vi gick till Fanny som är ett jättemysigt fik med massor av olika sorters glassorter. På vägen hem gick vi förbi ett ställe med små bilar och bestämde oss för att köra. Alltid kul att få leka och vara barn igen.



Kommentarer
Postat av: Far

Attans behagligt ställe,
allra helst för å´va kung i baren!

2007-02-01 @ 22:59:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0