Lugn dag vid poolen

Idag blev det inte mycket gjort. Slappade på förmiddagen, fastän vi behövde plugga båda två. Sen var det så fint väder så vi ville ta vara på det liggandes vid och i poolen. Det har regnat så mycket på sistone och vi har inte riktigt kunnat njuta av solen sedan vi kom till Singapore. Är ju regnsäsong nu men det börjar väl gå mot bättre tider nu. Men vi smörjde in oss i solfaktor 30, de hade inte lägre i affären där vi var dessutom vill kineserna hellre ha krämer med whitening effect i så man får vara försiktig när man köper krämer.

Känns så underbart att ha en pool man kan gå ner till när man känner för. Är man varm när man kommer hem från skolan eller shopping på stan är det bara att svalka av sig i poolen. Det är livet det. =) I morgon blir det definitivt plugga av eftersom det inte blev mycket gjort idag. Men på söndag bär det av till killarna igen och deras finare och varmare pool. Då ska vi njuta. Hoppas bara att det blir bra väder nu.

Kommentarer
Postat av: Frida

Hm... jag har en kompis som har pluggat i Jönköping men är i Singapore nu vad jag vet... Du vet möjligtvis inte vem det är? Hon heter Therese och är 21.

2007-01-19 @ 18:29:10
URL: http://fridasofia.se/blogg
Postat av: Frida

Ah, ok. Vi gick i samma klass i åk 1-9 men har inte pratat med henne på jättelänge nu. Du får hälsa från mig om du pratar med henne :)

2007-01-20 @ 17:14:22
URL: http://fridasofia.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0