Vi och tyskarna

Igår blev det fest med tyskarna igen. Det är vi, de två svenska tjejerna, och tio tyskar (okej, en är holländare men räknas nästan som tysk). Det blev Zouk igen som tydligen är ett av Singapores populäraste uteställen. Det var där vi var förra fredagen med Benjamin - Annikas buddy - och drack kannor med dricka. Detta blev det även denna gång, men vi drack inte en kanna var utan delade. Fast när jag tänker efter blev det nog en kanna var till slut, men det var faktiskt mycket is i dem. ;)


Första fotot är på Antonia, Maureen (de två vi delar lägenhet med), Michael, Thorben, jag, Michael och Annika. Sen har vi ytterligare några tyskar, Kati, Maureen, Bene och Marc. Sen ytterligare en bild på oss med våra kannor av drinkar.

Idag blev det också en kväll med tyskarna. Vi och de två tyska tjejerna - Antonia och Maureen - åkte till tre tyska killar som bor ihop - Michael x2 och Thorben - och badade i deras pool och tittade på film. Killarna bor i en jättefin lägenhet och har en stor jättefin pool. Så där kommer vi nog bada fler gånger och ha barbeque.

Kommentarer
Postat av: Lillesyster

Fin du är på bilden syster :D

2007-01-06 @ 19:23:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0