Vilken fest

Igår (och idag) var vi alltså på fest på Sentosa Island som så många andra. Vi var några av de få som skippade förfesten och åkte nästan direkt dit, var där klockan nio, och hade turen att springa på två internationella SMU studenter som också hade valt att komma tidigt. Det skulle visa sig att många andra kom dit strax innan klockan tolv och det tyska gänget så sent som klockan två.

Men vi hade jättekul. Det var ett blött dansgolv med massa skum så man blev rejält blöt. Men skönt att slippa frysa fast man var blöt eftersom det var så varmt. Jobbigt blev det när både jag och Annika hamnade i mitten av skummet som kom ovanifrån, för när vi hade skum och inte såg någonting var det massa äckliga killar som drog i oss och hade händerna överallt. Usch, då fick det vara nog av det blöta dansandet.

När vi var på väg därifrån vid två-tiden ringde våra tyska kompisar och sa att de precis kommit in. Så det blev att vi stannade ett tag till. Vi gick väl därifrån vid halv fyra och tog bussen till stan igen. Men sen behövde vi få tag på en taxi och försöka få tag på sen sådan en nyårsafton är inte det lättaste. Så det var bara att börja gå och efter en halvtimma lyckades vi äntligen få tag på en taxi. Skönt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0