All night long

Dagen började med att vi åkte till Coffee Bean för att äta bagel frukost innan studier i biblioteket. När vi kommer dit sitter Anna och Andrea där som har tänkt samma sak som vi. Försökte vara lite produktiva på dagen så att vi kunde släppa loss på kvällen. Men som vanligt så gick det lite si och så med studierna.

På kvällen bar det av till en förfest som vi blivit bjudna till av Sara. Minst sagt intressant. Jag kände Sara. Och våra tyska kompisar Michael och Thorben. Det var fullt med utbytesstudenter där som jag aldrig sett. Var har de hållit hus? Jag som känner igen folk om jag sett de en gång, de här människorna hade jag inte sett förut. Dessutom var det en rätt sunkig lägenhet utan AC så det var väldigt varmt. Det fanns dock ett sovrum som hade AC, det rummet hade Thorben hittat och där samlades vi mot slutet. Annika, jag och tyskarna, har förmåga att bli bara vi ibland.

Eftersom det inte var någon höjdarförfest så åkte vi rätt snart till Ministry of Sound. Den här gången fick vi se lite fler dansgolv, sist blev vi kvar i White Room hela kvällen. Men glad blev jag när vi hamnade i 54 rummet, med hela gänget dessutom. Många andra gillar house musik och det har det blivit många av de andra kvällarna. Har dock vant mig vid musiken och det är inte alltid så illa, riktigt kul och bra ibland. Vi hade riktigt roligt och riktigt bra musik hela kvällen. En perfekt partykväll.

Det blev en lång kväll, och natt, och morgon. Vi gick av dansgolvet när de slutade spela musiken och tände lamporna. Klockan fem på morgonen satt vi i en taxi hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0